Kakaobönans decemberblogg 8/12

Ont som satan i en axel/skuldra vilket gör att handen och fingrarna domnar titt som tätt. Inte bra alls. Har varit två gånger på behandling hos naprapat så jag hoppas vi får bukt på det. Otäckt när det domnar tycker jag.

Inte nog med det så har jag sen igår även haft ont i halsen och är kanonförkyld. Kollade i min almanacka för 2016 och såg att jag var krasslig ungefär den här tiden även då.

Men, nu struntar vi i värk och elände för det är FREEEDAG!!! och jag ska ut på lite trevligheter ikväll.

Dansa samba med mig ska jag se. Hanna, svärmor och ett par kompisar ska också gå. Det är Tobias Karlsson från Let´s dance som sätter upp den här dansikalen som det heter. Han gjorde även en som hette En dans på rosor för ett par år sedan och den var så himla, himla bra. Jag hade inga förväntningar alls när jag såg den men wow så bra det var. Är denna lika så vet jag att vi får en magisk kväll!

dansa

Hoppas ni får en magisk eftermiddag och kväll ni också 🙂

Puss, kram och Kärlek

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kakaobönans decemberblogg 8/12

  1. Den vill jag inte se/höra 😜😊😂
    Hoppas ni får en härlig kväll. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s