Kakaobönans decemberblogg 5/12

Under året som gått har jag ju fyllt jämt också, 50 år närmare bestämt.

Faktiskt en helt okej upplevelse!

Jag tjuvstartade redan i augusti då jag hade Pink Party med massa vänner. En superlyckad tillställning med massa skratt, massa, massa rosa, trubadur, mat och vin och kärlek. Så, så nöjd.

Sen i oktober, helgen innan själva födelsedagen hade vi middag med närmaste familjen och då var vi ca 20 pers. En lite stressig men mysig dag.

Självaste födelsedagen firades i Barcelona med familjen. Man, barn och deras respektive. Vi hade några finfina dagar tillsammans. Massa tid att umgås, sol och god mat och dryck.

Ska man fira ska man göra det ordentligt 😊

Blev även bortskämd med massor av fina presenter men de kan jag visa en annan dag.

Så, att fylla 50 var bara härligt!

Puss, kram och Kärlek

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s