Utmaning

Vilken härlig oktobersöndag! Har just varit ute på 5km PW. Skönt men fy farao vad det märks att jag fuskat med träningen, skärpning!

Anncathrine som har min favoritbutik Blommiga Rutan hade en utmaning på sin blogg att lägga upp en ungdomsbild på sig själv. Kul, här kommer min bild

image

Bilden är tagen av en fotograf och året är 1986 och jag gick sista året på gymnasiet. Jag var ledare för en dansgrupp och vår lokaltidning skulle göra ett reportage. Jag hade ingen aning om att jag blev fotad men efter några dagar kom detta foto hem i brevlådan.

Häng gärna på utmaningen om du vill!

 Nu ska jag göra lasagne.

Puss, kram och Kärlek

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Utmaning

  1. sahrabunner skriver:

    Jättefin bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s