Wow Wow Wow

Nu ni, ska jag banne mig vara med och tävla. Händer inte ofta men om det är en så här bra tävling så måste jag ju bara vara med och försöka. Det är hos bästa Emma/Att vara någons fru man hittar denna tävling i samarbete med Sleepo.

 

Om jag vinner vill jag vinna detta (länk)

Sleepo

 

Och varför vill jag nu det? Jo, det är nämligen såhär att min son som är 20 år bor hemma men bara någon vecka till för sen flyttar han till sin alldeles egna lägenhet som han har köpt. Hans rum här hemma går under namnet ”sunkhåla”. Nu när han flyttar skulle det rummet behöva lite extra kärlek. Rummet kommer fortfarande att vara ett sovrum/gästrum (för jag hoppas ju att han kommer hem ibland och hälsar på) och jag har tänkt mig att måla om. Även där har jag inspirerats av Emma och kommer måla med Kalklitir i färgen Seashell och då skulle ju detta bäddset och kuddar vara så fantastisk fina att piffa med. Kanske kommer sonen då inte att känna igen sin ”sunkhåla” men det är liksom det som är meningen. Visst skulle det bli alldeles, alldeles underbart fint!

Vill du också vara med om denna helt fantastiska tävling så hittar du den i sin helhet här.

Ihhhhhh, nu är det bara att hålla tummarna!!!

Puss, kram och Kärlek

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Wow Wow Wow

 1. Freja skriver:

  Åhh, så härligt! Att få göra om en sunkhåla till något fint. ser fram emot att följa arbetet, för du kommer väl att visa bilder?

 2. Channal skriver:

  Kalklitir Seashell kommer göra ett stort lyft i sunkhålan. Håller tummarna så du får de fina kuddarna! Kommer bli som en doft…

  KRAMAR Anna

 3. Helena skriver:

  Hoppas du vinner. Är det försent att tävla tro?
  Kram helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s