Mitt i veckan

Onsdag idag och således mitt i veckan. Här är det grått och regnigt idag och igår var det soligt och varmt. Varierande kan man väl kalla det. Nu föredrar ju jag soligt och varmt som ni säkert vet vid det här laget men tyvärr kan jag inte styra vädret hur gärna jag än vill.

Detta är mitt 492a inlägg och jag har hittills fått 2959 kommentarer. Tänkte att jag kanske på mitt 500e inlägg kan spränga 3000 kommentarersgränsen. Vad tror ni? Hjälper ni mig med det? 500 inlägg måste ju såklart också firas på något sätt så när jag kommer dithän så kanske det är dags för en liten utlottning igen. Vad sägs om ett hemligt paket? Återkommer när det är dags!

Alldeles nyss hade jag ögonlock som var väldigt tunga, kändes som jag skulle somna när som helst. Lika tunga var mina ben på gårdagens joggingrunda. Kändes som benen vägde 100kg var. Fy tusan vad tungt det gick men runt kom jag. Fick tips på FB om att ta lite koffein mot ögonlockstungheten och faktum är att det hjälpte. Tog extra starkt! Tänk om det var så lätt när det är dags för nästa joggingrunda. Jag tar en mugg kaffe och plötsligt flyger jag fram. Eeeh, nja, tveksam till att det funkar men kanske är det värt ett försök?!

På lördag är det Gnesta-dagen. Marknad i närmaste samhälle. Brukar åka dit en sväng och kolla genom alla marknadsstånd. Är ju samma mest hela tiden men det hör liksom till att ha varit där så om vädret är ok så blir det nog en sväng. Min möhippa för 22 år sedan var delvis där med bl a kamelridning på programmet 🙂

Hoppas ni har det bra så här mitt i veckan!

Puss, kram och Kärlek                                                 hjärta

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Mitt i veckan

  1. Trevligt med ett inlägg mitt i veckan…
    Här fick vi lite sol nu på em HÄRLIGT
    Kram

  2. Freja skriver:

    Vi kan byta väder, här gassar det och jag mår inte alls bra av det…

  3. Veronica skriver:

    Jo men faktiskt så hjälper koffein att frisätta fettceller, och det allra bästa är att ta en slät kopp kaffe på morgonen och sedan ut och lufsa. Bra förbränning! Plus att man blir pigg 🙂

  4. mammaxtre skriver:

    När jag var liten var Gnesta dagen ett måste. En stor händelse varje sommar 🙂 Vi hade landställe i Gnesta.

    Sedan herrans många år är nu Trosa marknad ett måste för mig. 8 juni i år, då ska jag dit. Så himla trevligt med marknader tycker jag.

    Så ditt tips är att jag dricker lite kaffe innan jag ger mig ut i spåret. Värt att testas när jag väl för klartecken från sjukgymnasten.

    Ha det gott

  5. dianasdrommar skriver:

    Inte illa 🙂 kram Diana

  6. Therese skriver:

    Tack för stödjande ord. Dottern har aldrig gett oss anledning att inte ge henne förstroendet, men detta är ju första för oss…gissar att det går lättare när de andra två ska börja gå ut sen haha. När man vant sig och sett att det gått bra för första! Ha en fin helg, kram

  7. wwildrose skriver:

    Gnesta, aha, det är väl ganska nära där jag bor nu; Värsta (fast med en ring över A:et istället för två prickar) 🙂

  8. Channal skriver:

    Nu är det högsommarvärme!! Så underbart skönt! Och doppat tårna har du redan gjort!!

    KRAM Anna

  9. Jane skriver:

    Men nu är det riktigt skönt ute. Nästan tropiskt…
    Kramar i massor finaste du / Jane

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s