Det vill sig inte…

Tänkte göra mig till och fixa mitt sidhuvud här lite juligare och det gick ganska bra förutom texten som kom fel. Har också ändrat till grön bakgrundsfärg men det vill sig inte alls för den är fortfarande rosa… Har mailat Veronica så förhoppningsvis blir det som jag vill i morgon.

Satt och skulle göra mina lingonrishjärtan som jag har på väggen i vardagsrummet till jul. En på varje sida om kakelugnen. Minns ni att jag skröt om att jag varit i skogen och plockat en massa lingonris och mossa och kottar för ett tag sen. Det gick ju också jäkligt bra

 

Jag som tyckte jag plockade så mycket lingonris också. Det blir till att plocka lite till så jag kan göra klart. Som tur är är det så lite som fattas så jag tror det räcker om jag går ut på tomten och plockar.

Nej, nu är det nog bäst jag säger godnatt för här vill inget sig som jag vill.

Kram och god natt!

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det vill sig inte…

  1. ankan67 skriver:

    Det ser ut att bli supersnyggt när det blir klart. Lycka till med dem fortsättningsvis.

  2. curlingmamman skriver:

    Fint, pysslig du är 😉 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s