Årets julvärd!

Säger grattis till Veronica som önskade se Kalle Moreus som årets julvärd när jag frågade i ett tidigare inlägg. Det blir Kalle Moreus!

Vet inte vad jag tycker om det egentligen. Tittar inte så mycket på tv på julafton. Det brukar bli de där minutrarna just före kl 15 när ljuset ska tändas och sen är tvn på under Kalle Ankas jul och sen är det inte mycket mer faktiskt. Har aldrig sett Karl Bertil Johnson tex.

Men han är ju en myssnubbe så det blir säkert bra!

Kram

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Årets julvärd!

 1. Bara hoppfull skriver:

  JAAAA – jag blev jättejätteglad!!!

  Och du, om man ser honom rakt framifrån så har han inga öron hihi.

 2. Pipan skriver:

  Ärligt talat så tycker jag inte att han har mycket att komma med mer än att han är en kort lustig figur som pratar dalmål. I ”På spåret” gjorde han bort sig tyckte jag.

  På dalaradion idag så kunde de inte släppa det här med att han skulle bli julvärd. Hur han skulle kunna tända ljuset utan att dumma ut sig. De tyckte de skulle banda just ljuständningen så DET åtminstone inte blev fel, ha ha. =D

 3. sammelsurium skriver:

  Kollar inte heller så mycket på tv. Men tycker de gjorde ett bra val.
  Kram

 4. Tootsie skriver:

  Det blir inte mkt tv här heller, gästerna kommer vid två…

  Hoppas att du har en go kväll!

  Kram

 5. Freja skriver:

  Jag som annars är tvgalen brukar inte kolla alls på julen, varken Kalle eller Karl-Bertil, så julvärden har gått mig helt förbi….

 6. Channal skriver:

  Så är det här också… Kalle o Karl B J. Så Det blir många Kalle i rutan! Kalle M verkar mysig… snäll o proffsig! Blir nog bra! Längtar… Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s