"Måste-shopping"

Grått och småregnigt hos mig idag,

Shoppade en blus för ett tag sen på en liten favoritbutik som har både kläder, skor, smycken och lite väskor. Orkade inte prova i butiken utan provade först när jag kom hem och det var ju såklart ett misstag. Såg nämligen ut som ett hus i blusen. Vill ju inte göra sig större än man är liksom! Nåväl tog den med mig i fredags och åkte för att byta till nåt annat. Dottern behöver ett par lite tunnare skor, med lågt skaft. Hittade ett par ljuvliga från Vagabond i mörkt grön mocca och med lite klack. 200,- rabatt. Köpte hem på vinst och förlust. Dottern tycker de är supersnygga men kanske inte det hon behövde just nu. Eftersom de var nersatta så får jag inte lämna tillbaka och få pengar utan jag måste byta till nåt annat eller ta ett tillgodokvitto. Stackars mig… nu måste jag ju shoppa nåt!! Redovisar sen vad det blev.

Take care!

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Måste-shopping"

 1. Tootsie skriver:

  Så du hann med ett till i fredags……..

  hyasinter är ljuvliga, men jag gillar också amaryllis. Julstjärnor och jag går inte ihop, de dör!

  Jag var å shoppade förra veckan å så mkt som jag handlat i sommar/höst är det nog 15 år sedan sist.

  Tack, roligt att du gillar våra skriverier.

  KRamar

 2. Rosa Kokboken skriver:

  Hej ! Också chokladälskare, Maraboupolka favorit, Dajm, inte tokigt alls, mörk 75 % mumma till ett glas rött och såå alla dessa goda Brownisar och Kladdkakor, Choklad ett ”trevligt Måste Ha” objekt 😉
  Kul Blogg !
  Nybörjare på det här, kram ifrån Rosa Kokboken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s