De é mycke nu

Just nu känns det som timmarna och minutrarna går alldeles för fort. Skulle vilja ha lite mer tid!

Alltså jag hinner det jag ska, det gör jag för det mesta, men ibland blir det onödigt stressigt.

Började ju måla om mina köksmöbler förra helgen. 6 stolar och ett bord. Det låter ju inte så mycket men det tar mer tid än man/jag tror/trodde. Alla möbler ska målas 3 gånger, en gång med grundfärg och sen två gånger med finfärg. Nu är det nästan klart. Har bordet kvar med en målning med ”finfärg” och sen är det faktiskt klart. Alla stolar är även omklädda. Är så nöjd! När jag kommer hem idag så ska nya gardiner och lite piff ändras också och sen är det klart. Då har jag fått nytt i köket till en billig peng och lite arbetstimmar. Så värt! Kommer visa bilder när det är helt klart.

Anledningen till att det blev lite brådis är ju för att min ”lilla” pojke fyller 18 år imorgon. Fatta, 18 år!! Hursomhelst så kommer det lite folk och då är det ju en fördel om de har nåt att sitta på. Ska också förbereda lite inför kalaset. Tills imorgon har han beställt tacos och sen tobleroneparfait (i stället för tårta). Ska väl gå ganska lätt att fixa till även fast jag jobbar först.

Till helgen sen så kommer fina föräldrar och min bror med dotter så då är det lite som ska fixas till det också. Ett föräldramöte på dotterns nya skola ska också hinnas med. Aja, det låter ju inte så farligt så det kommer att lösa sig. En 18-åring måste ju firas ordentligt!

Bäst jag sätter fart här så jag hinner sluta i vanlig tid så jag kommer hem någongång!

Tjing!

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till De é mycke nu

  1. kakaobnan skriver:

    Det är alltså MINA föräldrar som kommer. Det låter som det är fina föräldrar som kommer och att det måste vara nåt extra då…

  2. Tootsie skriver:

    Alla föräldrar är väl fina, jag förstod iaf1

    Ha en finfin måndagskväll!

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s