Jag överlevde!

Så, då är första jobbdagen efter semestern avklarad. Det var väl helt ok. Inte sådär vansinningt mycket på hög som det kan vara ibland utan det känns ändå rätt överkomligt. Ärligt talat så tycker jag det är rätt tråkigt på mitt jobb just nu. Det går lite i vågor. Jag har ju varit där i 14,5 år så det är väl inte så konstigt om man tröttnar ibland. Övervägande tid tycker jag ändå jag har det väldigt bra och är nöjd och så länge det är så får jag vara glad!

Nu ska mannen och jag snart skjutsa iväg sonen till flickvännen. De sticker till Zakhyntos tidigt, tidigt imorgonbitti. De ska vara på Arlanda 04.00 och flickvännens föräldrar kör dit dom. De bor närmare än vad vi gör så vi kommer att hämta på Arlanda istället. De är ett gäng på 11 personer som ska sticka iväg så de kommer nog få det jättekul. Sonen har fått en massa förmaningar från sin mamma nu men vi får väl se hur många han kommer ihåg när han väl är på plats… Hoppas bara att de håller sams så kommer nog allt gå bra.

Ha en skön måndagkväll!

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Jag överlevde!

 1. HabibtyNina skriver:

  Hej du:) det var ett tag sen..jagkänner ungefär samma med mitt jobb..jag gillar det men just nu känns det lite segt. Ha det så bra!
  Kram Nina

 2. Sahra skriver:

  Önskar att jag hade ett jobb att känna så för. Gud, vad ska jag göra med mitt liv? blev plötsligt väldigt tydligt. Shit alltså. Greklandssemester med polarna. Jag skulle inte vara lugn en sekund. Jag skulle nog försöka verka cool, men sedan ta en sista minuten och ligga spana i någon palmdunge eller nåt. Kram/S

 3. Freja skriver:

  Jag är ledig tre veckor till och det behövs, för just nu känns det som om jag aldrig vill jobba mer igen…..

 4. paulina skriver:

  Ååå, åka iväg ett gäng sådär. Gud vad roligt.

  Hoppas du pallar jobbveckan. =) Det är i alla fall inget solgass som lockar utanför.

 5. Tootsie skriver:

  Så du överlevde både festen och jobbardagen, väl det…

  Maten ser väldigt god ut!

  Zak är väldigt fint eller var för det är säkert minst 25 år sedan jag var där. Det går nog bra ska du se!

  Kramkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s