jobbajobbajobbajobbajobbajobbajobba…

Ha, de som säger att man ska ta det lugnt på jobbet sista veckan innan semestern för att liksom trappa ner, de har inte jobbat på mitt jobb.

Galet mycket att göra har jag just nu så det blir till att jobba lite övertid också. Tänkte försöka ta det nu i början av veckan (igår och idag) så jag inte behöver sitta över sista dagen för det tänker jag inte göra. På fredag kl 14.00 prick! tänker jag gå på semester.

Aja, inte värt att sitta här och blogga längre, jobba, jobba, jobba, jobba….

Kram!

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till jobbajobbajobbajobbajobbajobbajobba…

  1. Sahra skriver:

    Vet inte om det berodde på extra potmjöl el att det var färska bär, men gårdagens paj blev lyckad. Mannen hemma nästa vecka så 21 passar bra. Nyöppnade Godthem på Djurgården? En Melker Andersson krog. Kram/S

  2. paulina skriver:

    Fy vad segt. Pluto har det lika. Han skulle haft semester igår. Blir kanske ledig från och med onsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s