Gnäll

Igår kväll när jag gick och la mig tog jag med senaste numret av Amelia. Och jag måste säga att det var den sämsta tidning jag läst på mycket länge. Sällan jag reagerar så på en tidning men innehållet i denna vet jag inte var de hade hittat. Bottennappet var nog sidan där det står att vi pratar vin/alkohol istället för väder, eller nåt sånt. Inte ens kul, jag fattade ingenting och då gillar jag ändå vin och goda drinkar. Nej, hoppas det blir skärpning till nästa nummer för det här var inte något kul alls.

Vad säger ni andra som läst tidningen. Håller ni med?

Puss!

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Gnäll

 1. feliciasmamma skriver:

  Jag har inte köpt Amelia på evigheter,säkert 1 år sedan sist men slog till när den kostade endast 29 kr.
  Kanske därför den var så billig 😉
  Tyckte inte heller att det var nå upplyftande att läsa precis.Nä jag blev besviken.
  Ha en fin fredag.
  Kram

 2. Tootsie skriver:

  Törs man erkänna att man inte läser denna skrift, numera, tyckte att den blev för inriktad på 20 åringar för något år sedan.
  Jag har Lantliv och så köper jag M ibland!

  Ha en härlig fredag!

  Å så en till
  kram
  Helen

 3. Jag har fortfarande en prenumeration på tidningen eftersom jag alltid får det i julklapp av svärmor. Har närt funderingar på sistone att be om Sköna Hem istället. Det är för mycket uppmaningar om vad jag SKA göra (träna, sexa, laga mat…) lätt förklätt i käcka tillrop om hur lätt allt ska vara.

  Det enda man kan bli är ju nedtryckt och besviken när man upptäcker att det faktiskt INTE är lätt att gå ner fem kilo eller laga citromarängpaj.

 4. Sahra skriver:

  Slutade med Amelia för länge sedan. Läser lantliv, drömhem, femina, ibland damernas. Kram/S

 5. bullmamman skriver:

  Jag tar ca två fyranummersprenumerationer varje år. Nu måste jag säga att jag gjorde det för biocheckarna 😉 Nä, jag tröttnar fortare än fyra nummer. Och jag håller med. Det här numret var kasst. Särskilt sidan som du nämner. Jag trodde att jag skulle få vintips. Men icket. Inte heller vill jag läsa erotiska noveller. Aldrig i livet. Min bästa tidning är Vi. Som tyvärr bara kommer en gång/mån. Den är dyr. Jag har sagt upp båda mina inredningstidningar. Men det är det värt. Förra veckan köpte jag Femina + Elle mat och vin och blev glatt överraskad. Jag som bara gjorde det för att man fick den ena på köpet. Jättejättebra mattidning. Fina bilder och enkla recept. Oj, det blev långt det här. Haha. Kram /N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s