Konstigt

Ja, det känns lite konstigt att inte vara på jobbet utan att ha semester eller vara ledig. Jag är inte så bra på att vara sjuk, inte så van faktiskt eller tack och lov kanske jag ska skriva! Kan inte påstå att jag känner mig så sjuk heller. Visst så fort jag rör på mig så tar det ju emot. Fy fasen vad jag märker att magen används till en hel del. Är oerhört tacksam för att jag iallafall lite då och då tränar min mage så där finns lite muskler under allt fläbb. Det behövs nu kan jag meddela. Lovar mig själv när jag får anstränga magen igen att jag ska bli ännu mer noga med coreträning. Kroppens korsett, livsviktigt!

Har faktiskt jobbat lite också fast bara genom att prata i telefon. Har en tjej på jobbet idag som ska göra momsredovisningen som ska vara inne på torsdag. Inte så lätt att hoppa in och ta ”över” efter någon annan, särskilt eftersom jag bara lämnade allt som det var och stack iväg. Har inte förberett för någon annan liksom men så är det väl när det inte var planerat, nej, för vem planerar in en magoperation…??

Solen strålar från en klarblå himmel och eftersom jag ändå inte får göra nåt så tänker jag såsmåningom placera mig i en solstol och ladda energi!

Ta hand om er!  //  Kram

Den här underbara blombuketten pryder mitt köksbord just nu och gör mig så glad. Tack underbara S!

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Konstigt

 1. fialia skriver:

  Passa på på att ta det lugnt o koppla av även med skallen, njut i solen o av de fina blommorna.
  ha de Fia

 2. snyggmormor skriver:

  Låter ju toppen att vila upp sig i solstolen då ändå inte får göra nåt!!

  Jag opererade också bort blindtarmen i vuxen ålder och då trodde jag att de drev med mig och att det är väl nåt som bara barn får…heheheh…Men nä, så var det ju inte.

  Det bästa med kroppen är att den faktiskt läker ganska snabbt ändå.

  Krya på sig och var rädd om såret!

  Kram

 3. Sahra skriver:

  Vad fina dem var. Vitt o grönt bad jag om. Tänkte att det skulle matcha hos dig. Kram

 4. Tootsie skriver:

  Hoppas att det går framåt och att du känner dig bättre!
  Men vilket väder du kan njuta av, så se det positivt!

  Vacker bukett1

  Sköt om dig!
  Kramar
  Helen

 5. Freja skriver:

  När du nu ändå ska vara nyopererad och sjukskriven är det väl en fantastisk tur att det är så vackert väder! Enklare att ta det lugnt i solsken än i regn, tänker jag… Krya på dig och ta hand om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s