Jobbar på solbrännan?

Nej, tyvärr gör inte jag det men det var det svar jag fick när jag frågade dottern vad hon gjorde. Tänk om man fick ha såna godagar…

Jag är inte bitter 🙂 Men kan väl erkänna att jag mycket hellre hade jobbat på solbrännan en sån här strålande dag än jobba på jobbet som är det jag gör.

Hade iallafall en strålande midsommarhelg med sol, trevligt umgänge, massa gott att äta (och dricka) och mycket slappetid. Var en härlig helg!

Ser att mannen och jag lyckades färgmatcha vår klädsel på midsommarafton och det var inte med flit. Kom på det när jag såg fotot.

Mina finaste barn!

Idag blev det jordgubbar till lunch. Var först på Icabutiken och där sålde de halvruttna svenska jordgubbar för 10kr per liter. Misstänker att det var de som var kvar sen midsommarafton. De gubbarna lockade inte mig alls trots det låga priset. Nej, jag steppade över till Coop och fick mig en liter finfina gubbar för 35kr istället. Tror nog att 10kronorsjordgubbarna blev dyrare för jag tror nästan alla var oätbara. Folk stog och rev och slet i dessa billighetsgubbar men alltså inte jag!

En timmes jobb kvar och sen slutar jag. Blir nog en långprommis när jag kommer hem och sen blir det grillade köttfärsbiffar. Mums!

Hoppas solen lyser på dig också! //  Kram

Annonser

Om kakaobonan67

Jag heter egentligen Pia men har kallar mig för Kakaobönan för att jag älskar choklad. Det är väl därför jag också ständigt brottas med några överviktskilon... Förutom choklad så älskar jag också min familj som består av en man (som jag varit gift med i 26år) och två barn. Eller barn och barn, stora barn. Sonen är 24 och dottern är 22 år. Mina barn är de bästa man kan ha! Jag bor på landet i ett gult gammalt hus och det är också ett av mina intressen. Huset. Jag gillar att pyssla och fixa hemma, att med små medel förändra inredningen efter årstid och humör. Ett annat intresse är förtäring av diverse saker. Förutom choklad då, god mat, gott vin, fikabröd tex. Min blogg handlar om lite av varje, avhandlar inga stora viktiga saker utan lite smått och lite gott! Välkommen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jobbar på solbrännan?

  1. Bara Hoppfull skriver:

    Så fin familj har du!

  2. Tootsie skriver:

    Så söta ni är allihopa…..men du maken verkar ha jobbat på sin……Sov gott & kramar H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s